Výstava Krajina železné opony (Praha)

17:00, Galerie Jaroslava Fragnera, Betlémské náměstí, Praha

Fakulta umění a architektury Technické univerzity Liberec si vás dovoluje pozvat na zahájení výstavy semestrálního projektu ateliéru Tomáše Pilaře a Zdeny Zedníčkové Krajina železné opony ve čtvrtek 14. června 2012 v 17.00 v A-Labu Galerie Jaroslava Fragnera na Betlémském náměstí v Praze. Výstava bude otevřena do 29. července 2012 denně kromě pondělí od 11.00 do 19.00 hod.

Výstava se koná v rámci projektu Architektura mimo centra, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Projekt vznikl za podpory Ministerstva kultury České Republiky, Magistrátu Hlavního města Prahy, Nadace české architektury, Městské části Praha 1 a Občanského sdružení Paměť. Partněři galerie jsou AED, Archicad, Halla, Schüco. Mediální partneři galerie: A2 kulturní čtrnáctideník, Architekt, Archiweb.cz, Artmap, Design Cabinet CZ, Designmag, Earch.cz, Era 21, Euro, Maxi design, Radio 1, Stavební fórum.

Zde si můžete stáhnout pozvánku ve formátu PDF.